Online Coaching

Oneline Coaching

Waar je maar wilt en wanneer je maar wilt. Online coaching, of e-coaching, kan altijd ingezet worden tussen de coachingsessies door om knelpunten waar jij mee zit, te bespreken. Maar ook om reisafstand of reistijd te besparen kan je ervoor kiezen om de het hele traject online te doen. Bij Speaking Terms kun je onze online coaching volgen met WhatsApp, Zoom en Skype. Je hebt hiervoor alleen een internetverbinding en een laptop, tablet. of een mobiele telefoon nodig. Informeer bij ons naar de mogelijkheden. Wil je snel starten? Dan is online coaching echt iets voor jou. We kunnen ook het kennismakingsgesprek online voeren.

Coaching online
e-Coaching

Online Jongerencoaching

Thuis tussen het spelen, chillen, gamen of huiswerk door, in de pauze op het schoolplein of zelfs op het sportveld. Je kunt altijd even contact met ons zoeken en een gesprek hebben. Misschien wil je zelfs wel de hele coaching online volgen, aan jou de keuze. 

Bianca Tolboom
Bianca Tolboom
2022-03-30
3 leerzame, hanteerbare, inspirerende, laagdrempelige, leuke, gezellige, interessante, veilig voelende, vertrouwde dagdelen gehad van/met Eric & Pieter.
Jan van Vliet
Jan van Vliet
2022-02-13
Geweldige training gehad vorige week. Heel veel dank Eric & Pieter! En jullie hebben gelijk, de trainingen waren altijd inspirerend, (soms) confronterend, zeker niet saai en een tikkeltje eigenwijs. :)
Anita de Boer
Anita de Boer
2021-03-29
Nooit gedacht dat ik in mijn carrière zoveel aan jullie coaching zou hebben! Enorm bedankt en ik zal reclame voor Speaking Terms gaan maken.
Lisa Bloem
Lisa Bloem
2021-03-22
Het is heel fijn om met Pieter samen een traject in te gaan. Het is altijd in het begin onwennig als je iemand helemaal niet kent. Maar Pieter stelt je meteen op je gemak en is ook duidelijk in zijn communicatie (wat voor mij erg belangrijk is). Ik ga altijd weer positief weg als ik ben geweest!
F L Benavides
F L Benavides
2020-09-22
Pieter kan zich goed inleven in verschillende personen en excelleert met name hierdoor in het leiden van een gesprek.
Coaching online

Voordelen online coaching

  • Geen reistijd 
  • Geen reiskosten
  • Op de locatie die je zelf wilt
  • Zelfs in het buitenland of als je op reis bent
  • Je kunt op korte termijn starten

Wacht niet langer neem

direct contact met ons op