Training

Trainingen voor leidinggevenden & professionals.

Speaking Terms ontwikkelt voortdurend nieuwe trainingen, aansluitend op de vraag uit de markt. Ons aanbod bestaat uit een aantal basistrainingen, waar wij voortdurend nieuwe onderwerpen en technieken aan toevoegen. U kunt onze trainingen incompany volgen, of op onze locatie. Uiteraard kunnen wij onze trainingen op maat maken en helemaal aan uw wensen aanpassen.

Coaching en Training Baarn

Geaccrediteerde trainingen.

Trainingen van Speaking Terms zijn geaccrediteerd voor huisartsen, doktersassistenten, maar ook voor andere beroepen in de zorgsector.

Wij geven training op maat, individueel en voor groepen.

Klik hier om contact met ons op te nemen en een offerte op maat te ontvangen. 

Feedback Speaking Terms Baarn
Persoonlijke effectiviteit

Onze trainingen zijn altijd inspirerend, (soms) confronterend, zeker niet saai en een tikkeltje eigenwijs.

Net als wijzelf eigenlijk.

 

Een selectie uit ons aanbod per thema.

Training coaching
Training Coaching en Mediation
Motiverende gespreksvoering

Motiverende gespreksvoering

Mensen in beweging brengen. Dat is de essentie van motiverende gespreksvoering, ook wel motivational interviewing genoemd. Door het toepassen van motiverende gespreksvoering kun je een persoon aanzetten tot het verrichten of- of juist het nalaten van bepaalde gedragingen. Deze methode is ontwikkeld door Miller en Rollnick (2002) en heeft als doel om gedragsverandering te krijgen. Doel is om discrepantie tussen het huidige gedrag van de cliënt en de gestelde doelen of waarden helder te maken.

Leer bij Speaking Terms om de principes van motiverende gespreksvoering toe te passen.

Baarn Life Coach
Training Teamontwikkeling en samenwerking

Teamontwikkeling & Samenwerken

Er ontbreekt iets in het team waardoor taken, doel en prioriteiten niet altijd helder zijn. Door onze training te volgen verloopt de samenwerking tussen collega’s soepeler en zullen teamleden meer effectiviteit, plezier en efficiëntie ervaren. 

Onze training helpt teamprestaties en teameffectiviteit te verbeteren. Ontdek hoe je als teamlid meer kunt bijdragen en als leidinggevende effectiever kunt  acteren op de groepsdynamiek. 

Training en coaching in heel Nederland
Management Coaching

(Coachend-) Leiderschap

Met deze training leg je een stevige basis als leider en leer je diverse coachingsstijlen. Je gaat onder andere aan de slag met verschillende niveaus van communicatie, vraagstellingsvormen, luisteren, gespreksvoering en weerstand. Ook zal je worden meegenomen in de wereld van leiderschap, gezien door de ogen van twee ervaren leidinggevende coaches.

Veel deelnemers ervaren deze training als verfrissend!

Mediation en Training Baarn
Training Weerstand

Weerstand in de praktijk.

Deze training behandelt onderwerpen als oorzaken van conflicten in een team, vaardigheden voor conflicthantering en uiteraard alles omtrent weerstand. We geven verassende tips en tools mee hoe je aan weerstand het hoofd kunt bieden.

Omdat we de cursist zelf goed onder de loep gaan nemen komen ook non-verbaal gedrag, feedback geven- en ontvangen, effectieve vragen stellen en onderhandelen aan bod. Elke cursist doet een persoonlijkheidstest en tijdens de training worden er verschillende oefeningen gedaan.

Baarn training
geaccrediteerde trainingen
Teamontwikkeling
Training coachend leidinggeven
Bianca Tolboom
Bianca Tolboom
2022-03-30
3 leerzame, hanteerbare, inspirerende, laagdrempelige, leuke, gezellige, interessante, veilig voelende, vertrouwde dagdelen gehad van/met Eric & Pieter.
Jan van Vliet
Jan van Vliet
2022-02-13
Geweldige training gehad vorige week. Heel veel dank Eric & Pieter! En jullie hebben gelijk, de trainingen waren altijd inspirerend, (soms) confronterend, zeker niet saai en een tikkeltje eigenwijs. 🙂
Anita de Boer
Anita de Boer
2021-03-29
Nooit gedacht dat ik in mijn carrière zoveel aan jullie coaching zou hebben! Enorm bedankt en ik zal reclame voor Speaking Terms gaan maken.
Lisa Bloem
Lisa Bloem
2021-03-22
Het is heel fijn om met Pieter samen een traject in te gaan. Het is altijd in het begin onwennig als je iemand helemaal niet kent. Maar Pieter stelt je meteen op je gemak en is ook duidelijk in zijn communicatie (wat voor mij erg belangrijk is). Ik ga altijd weer positief weg als ik ben geweest!
Arno Saeijs
Arno Saeijs
2020-09-27
Danielle van der Spek
Danielle van der Spek
2020-09-24
F L Benavides
F L Benavides
2020-09-22
Pieter kan zich goed inleven in verschillende personen en excelleert met name hierdoor in het leiden van een gesprek.
Peter Kruft
Peter Kruft
2020-09-19
Guido Van voorst
Guido Van voorst
2020-09-19
Laura Briedé
Laura Briedé
2020-09-17

Wacht niet langer neem

direct contact met ons op