Samenwerken in de praktijk

Ontdek de dynamiek van onze teamtrainingen.

Hoe zorg je er voor dat jouw team optimaal functioneert? Als je er klaar voor bent om op een prettige en persoonlijke manier een dagdeel onder handen genomen te worden door twee ervaren trainers, zul je ervaren dat samenwerken meer op kan leveren dan je denkt. Met elkaar aan de slag gaan met werkvormen en tools die jullie zullen helpen om efficiënter te overleggen, meer zelfinzicht te krijgen en beter weten wie jouw collega nu eigenlijk echt is. Elkaar inspireren, beter kunnen vinden en vooral een positieve werksfeer creëren. Daardoor zul je met meer plezier naar je werk gaan en met elkaar betere resultaten bereiken. Dat is het doel waarvoor wij met elkaar aan de slag gaan. 

Training teamsamenwerking

De Training.

Elke training van Speaking Terms wordt op maat gemaakt. Wij maken eerst een analyse, kijken naar de behoefte en zorgen dat in het voortraject elk teamlid een test heeft gedaan. Met deze items zorgen wij steeds weer voor een verassende invulling van de trainingsdag. Een stukje diepgang, met afwisselend natuurlijk een altijd leuke verfrissende energizer in combinatie met een doorlopend wedstrijdelement, zorgt ervoor dat iedereen een leerzame, maar ook zeker leuke dag heeft gehad.

De beste training Samenwerken
Intervisietraining

Deze training is geaccrediteerd voor zorgverleners.

De inhoud van de training.

Onze training intervisie bestaat uit vaste onderdelen, maar wordt op maat aangepast aan de situatie en behoefte.

De volgende onderwerpen kunnen aan bod komen;

 • DISC
 • Groepsdynamiek
 • Dramadriehoek-Transactionele Analyse
 • Wat is het? Een conflict, weerstand, persoonlijke invulling, of misschien helemaal niets
 • Het geven van- en omgaan met feedback
 • Gesprekstechnieken
 • Effectief vergaderen
 • Omgaan met veranderingen 
De beste training Samenwerken

Energizers op maat?

Tijdens de training zullen wij met elkaar, tussen de uitleg door, energizers doen. Wij maken energizers op maat, iedere deelnemer levert voor de training input aan die wij verwerken. Daardoor leert de groep elkaar (nog beter) kennen. Wij zorgen ervoor dat er plezier gemaakt kan worden met elkaar en er op een leuke manier op de trainingsdag teruggekeken kan worden.

Fun en gezelligheid staan bij ons voorop!

Resultaat.

Na afloop van de training zijn de teamleden beter in staat om:

 • Om te gaan met veranderingen en te acteren in de huidige omgeving

 • Elkaar feedback te geven- en te ontvangen

 • Constructiever te communiceren

   

Bianca Tolboom
Bianca Tolboom
2022-03-30
3 leerzame, hanteerbare, inspirerende, laagdrempelige, leuke, gezellige, interessante, veilig voelende, vertrouwde dagdelen gehad van/met Eric & Pieter.
Jan van Vliet
Jan van Vliet
2022-02-13
Geweldige training gehad vorige week. Heel veel dank Eric & Pieter! En jullie hebben gelijk, de trainingen waren altijd inspirerend, (soms) confronterend, zeker niet saai en een tikkeltje eigenwijs. :)
Anita de Boer
Anita de Boer
2021-03-29
Nooit gedacht dat ik in mijn carrière zoveel aan jullie coaching zou hebben! Enorm bedankt en ik zal reclame voor Speaking Terms gaan maken.
Lisa Bloem
Lisa Bloem
2021-03-22
Het is heel fijn om met Pieter samen een traject in te gaan. Het is altijd in het begin onwennig als je iemand helemaal niet kent. Maar Pieter stelt je meteen op je gemak en is ook duidelijk in zijn communicatie (wat voor mij erg belangrijk is). Ik ga altijd weer positief weg als ik ben geweest!
F L Benavides
F L Benavides
2020-09-22
Pieter kan zich goed inleven in verschillende personen en excelleert met name hierdoor in het leiden van een gesprek.

Wacht niet langer neem

direct contact met ons op