Jongerencoaching

Jongerencoaching

Het kan soms fijn zijn om in vertrouwen met iemand te praten die niet oordeelt en onafhankelijk is. Om te kijken waar je nu staat in het leven en om samen uit te zoeken welk resultaat je wilt behalen. De route naar succes bepaal je zelf, wij helpen je met behalen van jouw doelen. 

Onze life coaching is uitermate geschikt voor pubers en jongvolwassenen. Je krijgt een persoonlijke coach die samen met jou het knelpunt in kaart gaat brengen en daarna een plan maakt om jouw beoogde doelen te gaan halen. De coach is tussen de afspraken door ook altijd te bereiken om even kort te overleggen, of om problemen die zijn ontstaan te bespreken. 

Wij werken bij jongeren efficiënt, in korte praktische sessies en passen ons altijd aan jouw agenda aan.

 

Coaching voor jongeren
Coaching voor pubers

Voor wie is Jongerencoaching

Iedereen tussen de 10 en 25 jaar die interesse heeft in een ontdekkingstocht om erachter te komen wat je sterke punten zijn en hoe je je eigen mogelijkheden beter kunt inzetten kan contact met ons opnemen. Kennismaken met ons is altijd gratis en vrijblijvend.

Waarom Jongerencoaching

Je bent vastgelopen met je schoolprestaties, je hebt keuzestress of wordt gepest. Het kan ook zijn dat het in de privésfeer even wat minder gaat, je ouders zijn gescheiden of gaan scheiden, of je hebt problemen met je vrienden. Voor al deze dingen kan je met ons in gesprek, daarna gaan wij er samen mee aan de slag. Misschien staat  jouw probleem hier niet bij, maar dat kun je ons in vertrouwen vertellen. Dan maken we met elkaar een plan hoe we dat aan gaan pakken.

Kindercoaching
Coaching voor kinderen

Wat kun je van ons verwachten

We luisteren naar je. Wij praten met jou op gelijkwaardige basis, dat is niet zo moeilijk want ooit waren ook wij een puber en weten precies wat er speelt in jouw leven. We oordelen niet. Je kunt ons vertrouwen. Een gesprek is serieus, maar we vergeten de gezelligheid en het lachen uiteraard niet.

Jongvolwassenen coaching

Hoe ziet een coachingstraject eruit?

Wij werken in stappen:

Eerst gaan wij in gesprek met je ouders. Dit is niet vrijblijvend, er worden in het intakegesprek voorwaarden gesteld waaraan zij zich zullen moeten gaan houden.

Daarna gaan wij met zijn tweeën de vraag helder maken waarvoor jij bij ons gekomen bent.

In de volgende stappen bepalen we welke kwaliteiten jij in huis hebt en bepalen de doel(en) die je wilt bereiken.

Hierna gaan we afspraken maken hoe jij jouw doelen kunt gaan bereiken. Hiervoor ga jij zelf de punten, die wij samen ontdekt hebben, inzetten in het dagelijks leven. Dit zal niet altijd eenvoudig zijn, we gaan er daarom met elkaar regelmatig over in gesprek. Dat kan een kort telefoontje zijn, een appje, maar ook een keertje skypen of elkaar thuis of op locatie spreken.

Als laatste stap zullen we het doel dat je bereikt hebt gaan borgen. Na ons eindgesprek hebben we ook nog een keer met je ouders een gesprek om aan hun terug te koppelen hoe de coaching sessie is verlopen.

 

Bianca Tolboom
Bianca Tolboom
2022-03-30
3 leerzame, hanteerbare, inspirerende, laagdrempelige, leuke, gezellige, interessante, veilig voelende, vertrouwde dagdelen gehad van/met Eric & Pieter.
Jan van Vliet
Jan van Vliet
2022-02-13
Geweldige training gehad vorige week. Heel veel dank Eric & Pieter! En jullie hebben gelijk, de trainingen waren altijd inspirerend, (soms) confronterend, zeker niet saai en een tikkeltje eigenwijs. :)
Anita de Boer
Anita de Boer
2021-03-29
Nooit gedacht dat ik in mijn carrière zoveel aan jullie coaching zou hebben! Enorm bedankt en ik zal reclame voor Speaking Terms gaan maken.
Lisa Bloem
Lisa Bloem
2021-03-22
Het is heel fijn om met Pieter samen een traject in te gaan. Het is altijd in het begin onwennig als je iemand helemaal niet kent. Maar Pieter stelt je meteen op je gemak en is ook duidelijk in zijn communicatie (wat voor mij erg belangrijk is). Ik ga altijd weer positief weg als ik ben geweest!
F L Benavides
F L Benavides
2020-09-22
Pieter kan zich goed inleven in verschillende personen en excelleert met name hierdoor in het leiden van een gesprek.

Speaking Terms

  • 100% vertrouwelijkheid

  • 100% onafhankelijk

  • 100% betrokken

Jongerencoaching Het kan soms fijn zijn om in vertrouwen met iemand te praten die niet oordeelt en onafhankelijk is. Om te kijken waar je nu staat in het leven en om samen uit te zoeken welk resultaat je wilt behalen. De route naar succes bepaal je zelf, wij helpen je met behalen van jouw doelen.

Wacht niet langer neem

direct contact met ons op