Coaching persoonlijke ontwikkeling

Coaching persoonlijke ontwikkeling

Onze Personal Coaching is bedoeld voor iedereen die zichzelf op individuele basis wil ontwikkelen en door persoonlijke groei effectiever en bewuster wil leven, functioneren en communiceren. Wanneer het tijd is om krachtiger, doelgerichter en effectiever te worden, gaan we met het verkrijgen van inzicht in je persoonlijke sterke en minder sterke punten samen aan de slag. Personal Coaching, ook wel life coaching genoemd, is gericht op het (her)ontdekken van jouw eigen kwaliteiten. Wij zijn de kritische blik in de spiegel die je nodig hebt voor jouw persoonlijke ontwikkeling, dit levert positieve resultaten op voor zowel jouzelf als voor jouw omgeving. Gun jezelf daarom een persoonlijke coach. 

Meer bewustwording leidt tot weloverwogen keuzes en het nemen van meer verantwoordelijkheid. Dit heeft een positief effect tot gevolg. Onze aanpak sluit altijd aan op jouw leerdoelen en wensen. We zorgen er samen voor dat je je eigen kracht kan verstevigen, betere inzichten verkrijgt en het beoogde resultaat bereikt door jouw eigen kwaliteit beter te benutten. In een relatief korte tijd veranderen verschillende issues van een probleem tot een uitdaging. De duur van jouw traject bepalen we in overleg, gemiddeld zullen dit 3 tot 5 sessies van 1,5 uur zijn. Uiteraard zijn we tussen de sessies door en na afloop van het traject altijd bereikbaar voor je om knelpunten te bespreken.

Ben jij klaar voor volgende stap in jouw ontwikkeling?

Life Coaching & Mediation Baarn 't Gooi. Speaking Terms

Is onze coaching iets voor jou?

 • Heb jij een (tijdelijke) spiegel nodig van iemand die met een eerlijke en altijd kritische blik reflecteert
 • Wil je beter om kunnen gaan met stressvolle situaties en conflicten
 • Is het tijd om relaties met anderen of collega’s te verbeteren
 • Ben je een puber die problemen heeft op school, of met relaties
 • Wil je je eigen talenten en kwaliteiten beter benutten
 • Is het nodig om op een acceptabele manier grenzen te gaan stellen aan anderen
 • Wil je effectiever omgaan met tijdsdruk, prioriteiten en planning
 • Wil je je beter en zichtbaarder profileren?

Kortom; heb je behoefte om met iemand te sparren om knelpunten te bespreken, je doelen helder te krijgen en deze ook te behalen? Neem dan contact met ons op.

 

Volgende stap in jouw carriere

Het coachtraject

Positief, kortdurend & energiek

Kennismakingsgesprek

De eerste stap in het coachtraject is het kennismakingsgesprek. Dat kan live, via de telefoon of via Skype/Zoom etc., net wat jouw wensen zijn. Na het voorstellen bespreken we in dit gesprek wat het doel is van jouw vraag. Ook geven we informatie over de coaching, het verwachtingspatroon en het aantal sessies. Het kennismakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

De coach gesprekken

Bij het eerste gesprek brengen we samen de probleemstelling en het doel in kaart. Dat doen we door de context, situatie, historie, vragen, systeem en omgeving helder te krijgen. Hierna gaan we dieper in op de coachingsvraag en maken we de vertaling maken van de geformuleerde leerdoelen naar praktijkopdrachten die je moet uitvoeren.

Het laatste gesprek

Meestal duurt het traject 3 à 5 sessies. Tussendoor kunnen we ook nog contact hebben via telefoon of WhatsApp. Aan het eind van het coachingstraject evalueren we en maken we afspraken voor de toekomst. Als je dat wilt maken we een verslag van jouw traject, maar het kan ook zijn dat we andere afspraken maken over de afronding.

Einde van het traject?

Nee natuurlijk niet. Wij blijven bereikbaar voor jou. Je kunt ons altijd bellen, mailen of appen als je vragen hebt of wilt overleggen. Een afspraak maken kan natuurlijk ook.

We zullen er voor je zijn als het nodig is.

Speaking Terms Coaching & Mediation

 

Wij zijn aangesloten bij de NOBCO, het platform voor professionele coaching in Nederland.
Internationale Ethische Code | IEC

Speaking Terms, dé specialist op het gebied van coachend leiddinggeven.

Het voortouw nemen om alles uit jouw medewerkers of het team te halen, zaken bijsturen, veel overleggen, feedback geven- en ontvangen en delegeren. Op gelijkwaardige wijze voortdurend aandacht hebben voor je medewerkers, er komt nogal wat kijken bij het coachend leidinggeven.

Het is belangrijk om leiding te kunnen geven op een manier die zowel de medewerkers als de leidinggevenden als prettig ervaren. Bij ons kun je terecht om te leren hoe je de invloed op de stemming en werkprestaties van medewerkers kunt verbeteren. Wij maken gebruik van tools waarin jij als leidinggevende eerst zichzelf beter leert kennen en daarna leert constructiever feedback te geven en ontvangen en bedreven raakt in essentiële coaching vaardigheden.

Wij geven training op maat individueel en voor groepen. Klik hier om contact met ons op te nemen en een offerte op maat te ontvangen. 

Speaking Terms, dé specialist op het gebied van coachend leiddinggeven.

Management Coaching

Als je verder wilt groeien in jouw organisatie, kwaliteiten als leidinggevende wilt ontwikkelen, management skills op een hoger niveau wilt brengen, of een project beter wilt aansturen, dan kun je bij ons terecht. Wij gaan samen aan de slag. Op onderwerpen als coachend leidinggeven, omgaan met verandering, beïnvloedingsvaardigheden, managementvaardigheden, persoonlijke effectiviteit en leiderschap leggen we de focus. Wij zijn de betrouwbare sparringpartner die er voor jou is als je die nodig hebt, zowel voor, tijdens als na de coachingsessies. Je krijgt een persoonlijke, gecertificeerde coach, die bekend is met jouw wereld. Een ondernemer, leidinggevende en projectleider die weet waar jij over praat en waar je tegenaan loopt. Een sparringpartner op je eigen niveau dus. Kernwoorden in onze management coaching zijn; recht door zee, confronterend, effectief en oplossingsgericht. Het gemiddeld aantal sessies, die uiteraard ook online mogelijk zijn, zal rond de drie tot vijf zijn.

Nieuwsgierig geworden? Plan een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek. 

Wat is een life coach?

Lifecoaching is een antwoord op het hedendaagse leven. Het kan zijn dat je bent vastgelopen in je dagelijkse werk, je gestelde doelen niet meer helder in het vizier hebt, of een belangrijke stap wilt zetten in je carrière. Een life coach coacht mensen zodat zij zelf hun persoonlijke, zakelijke en maatschappelijke leven op een hoger niveau kunnen brengen. Samen nemen wij belemmerende denkbeelden en knelpunten weg en gaan op zoek naar positiviteit en oplossingen. Life coaching concentreert zich op de kwaliteit en vormgeving van het leven van de coachee. De expertise van Speaking Terms coaching ligt voornamelijk bij het begeleiden van directie, managers, leidinggevenden of ondernemers.

Wat doet een life coach?

Life coaching is een vorm van professionele begeleiding waarbij de coach als gelijkwaardige partner de coachee ondersteunt bij het behalen van zelfgekozen doelen. Samen met de coachee maakt de life coach een plan van aanpak om de doelen te kunnen bereiken. Dit houdt in dat de coach gerichte vragen stelt die de coachee  bewustmaken van de (belemmerende) denkbeelden in zijn hoofd. Als de coachee bewust gaat worden van deze foutieve gedachten kunnen de knelpunten overwonnen- en de doelen gerealiseerd worden. De life coach zal je in 3 à 5 sessies gestructureerde en objectieve manier ondersteuning bieden. We gaan werken aan het vergroten van jouw zelfinzicht en het oefenen van nieuwe strategieën om het proces van bewustwording en verandering te realiseren.

Bianca Tolboom
Bianca Tolboom
2022-03-30
3 leerzame, hanteerbare, inspirerende, laagdrempelige, leuke, gezellige, interessante, veilig voelende, vertrouwde dagdelen gehad van/met Eric & Pieter.
Jan van Vliet
Jan van Vliet
2022-02-13
Geweldige training gehad vorige week. Heel veel dank Eric & Pieter! En jullie hebben gelijk, de trainingen waren altijd inspirerend, (soms) confronterend, zeker niet saai en een tikkeltje eigenwijs. :)
Anita de Boer
Anita de Boer
2021-03-29
Nooit gedacht dat ik in mijn carrière zoveel aan jullie coaching zou hebben! Enorm bedankt en ik zal reclame voor Speaking Terms gaan maken.
Lisa Bloem
Lisa Bloem
2021-03-22
Het is heel fijn om met Pieter samen een traject in te gaan. Het is altijd in het begin onwennig als je iemand helemaal niet kent. Maar Pieter stelt je meteen op je gemak en is ook duidelijk in zijn communicatie (wat voor mij erg belangrijk is). Ik ga altijd weer positief weg als ik ben geweest!
F L Benavides
F L Benavides
2020-09-22
Pieter kan zich goed inleven in verschillende personen en excelleert met name hierdoor in het leiden van een gesprek.

USP’s:

 • Altijd op korte termijn een coach beschikbaar
 • Wij zijn flexibel; we passen ons aan jouw agenda aan
 • Betrouwbaarheid en integriteit zijn belangrijke kernwaarden van Speaking Terms
 • Door onze langdurige en veelzijdige ervaring zijn we op verschillende niveaus een gelijkwaardige gesprekspartner
Speaking Terms Mediation & Coaching Baarn is onderdeel van MediOrg 't Gooi en Regio Eemland

Wacht niet langer neem

direct contact met ons op