Loopbaancoach

Ontdek jouw talenten en kracht met loopbaancoaching van Speaking Terms

Het is weer tijd om een keuze te maken in je loopbaan, altijd lastig om te kiezen welke richting je op wilt gaan. Wij kunnen je helpen met het maken van je keuze en zorgen er samen voor dat je kunt doorgroeien in de richting die voor jou het beste is. Wil je onderzoeken welk beroep bij jou past, meer plezier hebben in je werk of een switch maken? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek. 

Toe aan een nieuwe uitdaging?

Loopbaancoaching van Speaking Terms coaching kan jou verder helpen. Ons uitgangspunt is dat werk altijd leuk moet blijven, je brengt daar een groot deel van je leven door, dus is het zonde van je tijd en energie als de balans weg is. Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die hogerop willen komen, de dagelijkse uitdaging kwijt zijn en de zoektocht willen starten naar een andere baan. Hoe wij dit doen?

We gaan samen werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling en stellen doelen vast die jij in 3 tot 5 sessies gaat behalen.

Het loopbaancoachingtraject

We gaan aan de slag met jouw loopbaanvraagstuk. Daarmee werken we aan jouw persoonlijke ontwikkeling, tijdens de sessies bij Speaking Terms:

– Leer jij jezelf beter kennen

– Kun je beter omgaan met collega’s en jouw leidinggevende

– Ga je jouw talenten ontdekken

– Ken je jouw sterke en minder sterke kanten

– Brengen wij jouw energie in balans

Bianca Tolboom
Bianca Tolboom
2022-03-30
3 leerzame, hanteerbare, inspirerende, laagdrempelige, leuke, gezellige, interessante, veilig voelende, vertrouwde dagdelen gehad van/met Eric & Pieter.
Jan van Vliet
Jan van Vliet
2022-02-13
Geweldige training gehad vorige week. Heel veel dank Eric & Pieter! En jullie hebben gelijk, de trainingen waren altijd inspirerend, (soms) confronterend, zeker niet saai en een tikkeltje eigenwijs. :)
Anita de Boer
Anita de Boer
2021-03-29
Nooit gedacht dat ik in mijn carrière zoveel aan jullie coaching zou hebben! Enorm bedankt en ik zal reclame voor Speaking Terms gaan maken.
Lisa Bloem
Lisa Bloem
2021-03-22
Het is heel fijn om met Pieter samen een traject in te gaan. Het is altijd in het begin onwennig als je iemand helemaal niet kent. Maar Pieter stelt je meteen op je gemak en is ook duidelijk in zijn communicatie (wat voor mij erg belangrijk is). Ik ga altijd weer positief weg als ik ben geweest!
F L Benavides
F L Benavides
2020-09-22
Pieter kan zich goed inleven in verschillende personen en excelleert met name hierdoor in het leiden van een gesprek.

Wacht niet langer neem

direct contact met ons op